CMS Software DVL Milieuservice gecertificeerd

Sinds 12 maart 2015 zijn de broncodes van de containermanagement software van DVL Milieuservice (DVL-FSS) gedeponeerd bij de IT-Notaris. De met certificaat bekroonde opname is alleen mogelijk als de software aan tal van kwaliteitsvoorwaarden voldoet, en is dus een waardevol keurmerk. Een uitgebreide audit, met beschrijvingen, waarborgen en veiligheidstesten maakten deel uit van deze certificering.

Voor de gebruikers van DVL Milieuservice software ligt de meerwaarde besloten in het feit dat, middels een gebruikersovereenkomst en deponering bij de notaris, het recht op de broncode van de software programmatuur verkregen kan worden. Deze preventieve maatregel geeft rechtszekerheid en is een belangrijk onderdeel van de informatiebeveiliging. Met dit recht is de continuïteit in het gebruik van de software van DVL Milieuservice gewaarborgd, doordat de aangesloten licentiehouders in voorkomende gevallen over de broncode kunnen beschikken.

Het containermanagement systeem van DVL Milieuservice is o.a. geschikt voor minicontainers, ondergrondse containers en prullenbakken en kent vele toepassingen voor gebruikers en bewoners.

Ook hier ziet u

ONZE SERVICE GAAT VER!

DVL Milieuservice heeft de broncodes van DVL-FSS gedeponeerd bij de IT-notaris.