Nieuws

Nieuws

De beste wensen

01 jan '19 - Het team van DVL Milieuservice wenst u allen een voorspoedig en succesvol 2019 toe! »

DVL introduceert nieuwe scheidingsmodule voor keukenafval

16 oct '15 - Keukenafval is nog steeds een groot probleem in Nederland. Het afval wordt vaak ongesorteerd in de restafvalcontainer gedeponeerd en met name de natte etensresten zorgen ervoor dat dit ook een redelijk gewicht is. Op weg naar de VANG »

DVL Milieuservice op de RDD

15 jun '15 - DVL Milieuservice was op 3 en 4 juni aanwezig op de Reiniging- en demodagen. Op onze stand »

CMS software DVL Milieuservice gecertficeerd

13 mar '15 - Sinds 12 maart 2015 zijn de broncodes van de containermanagement software van DVL Milieuservice (DVL-FSS) gedeponeerd bij de IT-Notaris. De met certificaat bekroonde opname is alleen mogelijk als de software aan tal van kwaliteitsvoorwaarden voldoet, en is dus een »

Gemeente Haren kiest voor DVL-PBM

09 jan '15 - Gemeente Haren heeft voor het prullenbakkenbeheer gekozen voor het DVL-PBM systeem. Naast de prullenbakken zullen ook alle zitbanken in het systeem worden ondergebracht. »

DVL Milieuservice als GoodCompany

04 nov '14 - Met een plaats in de GoodCompany lijst van GoodStart Friesland wordt duidelijk DVL Milieuservice staat op het gebied van Duurzaam ondernemen. GoodStart - ‘duurzaamheid loont’- heeft als doel om Friese bedrijven van elkaar te laten leren, te inspireren. »

Nieuw leaflet Asbaktegel

05 may '14 - DVL Milieuservice heeft al enige tijd de asbaktegel in haar assortiment. De productenrange hiervan is uitgebreid en er is een mooie nieuwe folder gemaakt. »

IFAT 2014

30 apr '14 - Volgende week wordt van 5 t/m 9 mei in München de grootste milieubeurs ter wereld gehouden. Uiteraard is DVL Milieuservice ook op de IFAT 2014 te vinden. Als SSI Schäfer partner zijn we meestal te vinden op de stand van SSI Schäfer in hal B2 nr. 439/540, maar we lopen ook rond. Komt u ook naar de IFAT en lijkt het u ook leuk om kennis te maken of om even bij te praten, geef ons dan even een belletje op +31 6 53691913 (Douwe), +31 6 13147202 (Arnoud) of +31 6 13137223 (Camiel) om af te spreken of kom langs op de stand van SSI Schäfer. Er is genoeg nieuws te vertellen. Misschien tot volgende week? »

Website DVL Milieuservice vernieuwd

21 feb '14 - De website van DVL Milieuservice is per 14 februari in een nieuw jasje gestoken. Het menu »

DVL Milieuservice wint aanbesteding Cochem-Zell

16 jan '14 - DVL Milieuservice is ook actief buiten Nederland en heeft de begin januari de gunning gekregen voor het uitzetten en bechippen van 20.000 minicontainers in landkreis Cochem-Zell in Duitsland. Bij deze aanbesteding had DVL Milieuservice zelf ingeschreven, maar onze partner SSI Schäfer heeft de opdracht voor de containers gekregen. Opnieuw een mooie samenwerki »

Prettige feestdagen

Lees meer